Tillykke

Britta Pedersen 70 år den 21. april 2021

Tillykke med din 70 år fødselsdag. Britta har været medlem af Visens Venner i Roskilde fra foreningens start. Hun var formodentlig det yngste medlem på det tidspunkt og det er hun stadigvæk! Britta har en kolossal masse viser i sit repertoire og bevidst om disses baggrund. Hun har derfor nok at øse af og har også bidraget med mange spændende fortolkninger af disse sange. Derudover har hun tit været ”vise-vært”, både ved vores arrangementer i bibliotekssalen og ved besøg i plejehjem og diverse foreninger. Til sidst også tak for dit arbejde i bestyrelsen over en længere årrække.

Med viselig hilsen VVR- bestyrelse

v/Per Nielsen

Kate Andersen  75 år den 14. februar 2021  

Visens Venner i Roskilde ønsker HJERTELIG TILLYKKE med den halvrunde fødselsdag fejret i   februar 2021 Desværre har Visevennerne ikke kunnet fejre Kate direkte (Corona) men vi ser frem til det.

Kate har været med i VVR siden 1998 først som medlem af Vennekredsen og HELDIGVIS kom Kate med i kredsen af aktive fra 2001. Hun havde jo stor erfaring med at synge i kor, men at synge viser som solist klarede Kate til bravour!. Det er også blevet til nogle duetter - også fint.

Vi er glade for at Kate også har taget en tørn med Bestyrelsesarbejdet og i øvrigt altid er aktiv med at hjælpe med praktiske ting ved arrangementer.

Kære Kate, dine Visevenner siger TAK og TILLYKKE!

Med viselig hilsen VVR- bestyrelse

v/ Britta Pedersen.